caiasbraintraning

Origami art I courses I decorations

caia's origami - learn. explore.grow.

Miten neuroplastisuus* tukee arkeasi?

Aivosi liittyvät kaikkeen mitä teet - miten ajattelet, miten tunnet, miten toimit, minkälaisia päätöksiä teet. Aivot ovat personallisuutesi, luonteesi, älysi ja jokaisen ideasi takana oleva elin.

Voit ajatella aivojesi olevan kuin tietokone, jossa samassa on sekä laitteisto että ohjelmisto. Laitteisto (aivojen varsinainen fyysinen toiminta) ei ole erillään siitä jatkuvasta ohjelmoinnista ja uudelleenmuotutumisesta, joka jatkuu koko elämäsi ajan.

Neuroplastisuus mahdollistaa tietoisen toiminnan kautta sekä aivojesi laitteiston että sen ohjelmiston optimoinnin niin, että voit saavuttaa uudenlaisen tehokkaamman ajattelutavan.

*Neuroplastisuus tarkoittaa aivojen kykyä mukautua ja muuttua.

Miksi aivotreeni?

Kun aivot toimivat oikein, myös ihminen toimii oikein. Terveet aivot tekevät ihmisestä onnellisemman ja viisaamman. Terveillä aivoilla teemme parempia päätöksiä, jotka auttavat meitä menestymään ja elämään terveellisemmin.

Aivot hyötyvät jumpasta yhtä paljon kuin lihakset. Niinpä aivojen vireyttä kannattaa pitää yllä erilaisilla päivittäisillä tehtävillä ja aivotreenillä. Yhdistelemällä aistiärsykkeitä aivopähkinöihin voit vähentää muistisairauksien riskiä, pitää aivot vireämpinä, vähentää stressiä ja parantaa reaktiokykyäsi.

Miksi origamit?

Silmien ja käsien yhteistyö tekee hyvää aivoille. Origamien avulla voit parantaa mm. keskittymiskykyä ja silmä-käsi kordinaatiota. Ne auttavat myös kehittämään luovuuttasi.

Origamitaittelu onnistuu missä ja milloin vain. Materiaaliksi voit käyttää paperiarkkia esimerkiksi muistilehtiöstä tai vaikka sanomalehdesta. Nopea aivo- ja muistitreeni sopii niin arjen kiireen keskelle kun työpäivän taukohetkeen.

Caia's Training tukee ihmisten halua kehittyä ja opiskella uusia tekniikoita, jotka tehostavat työelämää ja parantavat elämän laatua.

caiaslila-01
Caias's training

Kehitä keskittymiskykyä - nopeasti ja helposti

Helppo origamitreeni sopii niin arjen kiireen keskelle kuin vaikka lasten kanssa puuhasteluun.

Origamitaittelu onnistuu missä ja milloin vain. Materiaaliksi voi käyttää paperiarkkia esimerkiksi muistilehtiöstä tai vaikka sanomalehdesta. Ohjeiden seuraaminen ja niiden opettelu parantavat keskittymiskykyä ja muistia.

Caia’s Origamin verkkokurssi sisältää 15 origamiopastusta, kestoltaan 5-10 minuuttia. Malleissa on myös lapsille sopivia malleja.
 
Kurssien kieli on englanti.

Aivojumppa virkistää ja auttaa parantamaan työtehoa

Viiden minuutin helppo aivo- ja muistitreeni sopii niin työmatkalle kuin kiireisen työpäivän taukohetkeen.

Origamien teko vie ajatukset hetkeksi muualle, jolloin aivot saavat sopivan työstöhetken myös työasioille. Origamitaittelu onnistuu missä ja milloin vain. Materiaaliksi voi käyttää paperiarkkia esimerkiksi muistilehtiöstä tai vaikka lautasliinaa.

Verkkokurssi sisältää 15 videohjeistusta helposta haastavaan. Kurssi on englanniksi.

 

Caia’sTraining, Jyväskylä Finland

040 8467 489

info@caiastraining.com

Y-tunnus Fi2836903-7  Tietosuojaseloste